Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

ΑΣΤΑΚΟΣ με σάλτσα βουτύρου και αρωματικά βότανα.

Συνοδεύεται από εκλεκτό οίνο «Μοσχοφίλερο» από το κτήμα Λαντίδη. Κρασί με χαρακτηριστική φρεσκάδα και έντονη οξύτητα. Αρώματα μεγάλης έντασης με χαρακτηριστικά αυτά των εσπεριδοειδών, μέντας και λεμονιού παντρεύονται αρμονικά με την λεπτεπίλεπτη γευστική σάρκα του αστακού που είναι μαριναρισμένος σε σάλτσα βουτύρου με βότανα και χαρίζουν στον ουρανίσκο βελούδινη υφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogger Gadgets